Autor: Informer.rs

25.07.2023.

17:11

Foto: Privatna arhiva

Sport

Emotivno! Zvezda se oglasila pred duel sa Fiorentinom i poručila: Luka, vidimo se na Marakani! (VIDEO)

Sve je spremno za spektakl na Marakani... Sve miriše da će Crvena zvezda pred oko 35.000 navijača dočekati Fiorentinu u poslednjoj proveri pred početak nove sezone u kojoj će tim Baraka Bahara pokušati da odbrani duplu krunu, ali i napravi iskorak u Ligi šampiona. 

Zadatak na međunarodnoj sceni biće pakleno težak zbog čega su crveno-beli ovog leta rešili da imaju jake rivale u sklopu priprema. Navijači su ostali oduševljeni nakon pobeda nad Zenitom, Nefčijem, Fenerbahčeom, a na kraju i TSC-om zbog čega vlada ogromno interesovanje za sutrašnji okršaj protiv Fiorentine. 

Viola će gostovati u grotlu Marakane, deluje da ekipu Vinćenca Italijana očekuje paklena atmosfera nalik na takmičarski meč, a tim povodom Crvena zvezda obratila se svom nekadašnjem fudbaleru, danas članu Fiorentine - Luki Joviću. 

Srpski reprezentativac se sutra po prvi put vraća na Marakanu u klupskim obavezama, ali u dresu drugog kluba. Ipak, kako se navodi u saopštenju Zvezde, "jednom porodica, uvek porodica". 

- Zvezdino dete je uvek deo Zvezdine porodice! Luka, vidimo se na Marakani - navodi se u poruci Crvene zvezde. 

Pored toga, srpski šampion podelio je i emotivan snimak posvećen Luki Joviću koji je skok ka evropskim visinama započeo upravo u crveno-belom dresu.