Autor: Informer.rs

26.07.2023.

07:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači Zvezde kao na "iglama"! Terzić otkrio šta će biti sa ljubimcima "delija"

Dolaskom novog trenera Baraka Bahara došlo je do radikalnih promena u ekipi, a nedeljama se spekuliše o budućnosti Aleksandra Kataija i Gelora Kange. 

Zvezdan Terzić je progovorio o promenama u timu Crvene zvezde ovog leta, pre svega u igračkom kadru.

- Kanga i Katai ostaju. Bahar jako ceni Kataija. Primarna formacija mu je 3-5-2 i on vidi Kataija kao jednog od te dvojice. Mnogo mečeva imamo, veliki roster je potreban i Katai će imati ozbiljnu ulogu u Baharovom timu - objasnio je  u emisiji "Oko" na RTS Zvezdan Terzić.

Informer

 

Navijače Zvezde je šoklirao odlazak dugogodišnjeg golmana i kapitena Milana Borjana. Terzić je objasnio to je zahtevao upravo izraelski stručnjak.

- I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu - objasnio je Terzić.

Čelnike Zvezde je takođe pričao da crveno-belima nije potreban jak Partizan ali da je problem slaba liga, te da se Zvezda se meri sa Olimpijakosom, Dinamom, Spartom, Kopenhagenom, Ferencvarošem. To su klubovi s kojima se Zvezda bori u mnogim stvarima, poriučio je Terzić.