Autor: Informer.rs

26.07.2023.

22:53

Foto: Informer

Sport

Bahar: Tek smo počeli, bićemo još moćniji!

Crvena zvezda je na domaćem terenu u prijateljskom meču deklasirala Fiorentinu sa 5:0, a Bahar je istakao da mu je posebno drago što su navijači zadovoljni.

- Srećan sam kako je izgledalo danas i kako smo igrali danas. To je upravo ono što želim. Srećan sam što su navijači došli u ovom broju da nas podrže i što s zadovoljni oišli kući. Ipak, moramo biti svesni da je ovo samo početak. Dobro smo igrali na prijateljskim utakmicama, ali ono pravo počinje u nedelju - rekao je Bahar na početku konferencije.

Dodao je da želi da njegova ekipa uvek izgleda ovako.

- Želim da moja ekipa izgleda ovako. Izuzetno sam zadovoljan što je ekipa iz meča u meč sve bolja. U nedelju ćemo imati priliku da deo igrača odigra 90 minuta, tada ćemo videti kako izgleda - kaže on.

Videli smo danas na terenu konbinaciju mladih i iskusnih igrača.

- Volim da kombinujem iskusne i mlade igrače. Moj posao i posao mog stručnog štaba je da ukombinujemo najboljih 11. Radim na tome da mladi uče od iskusnijih. Biće prilike da vidimo kako će to izgledati i u takmičarskim utakmicama - ističe Bahar.

Informer

O pojačanjima ne želi da govori javno, ali sve što želi saopštiće Zvezdanu Terziću.

- Što se pojačanja tiče, Reći ću Terziću, želim da uvek budemo bolji, neću o tome govoriti javno. Bukari je zaslužio da šutira penal, naporno je radio. Promenio je poziciju, daje sve od sebe da postigne gol i ovo mu je bilo potrebno  - rekao je Bahar.

Kaže da je ovo samo početak, da će tim biti moćniji kako vreme bude odmicalo.

- Tek smo počeli, bićemo moćniji, igraćemo sa jačim inzenzitetom. Maravno da želim da unapredim. Ovo je ubedljiva i sjajna pobeda  - dodaje on.

Očekivanju su velika, a Bahar tvrdi da Zvezda još mora da se dokazuje.

- Znamo da su očekivanja visoka do neba, ali ne mogu da utičem na tuđa očekivanja. Iz utakmice u utakmicu želimo da se dokazujemo, ne bih razmišljao sad dugoročno. Želeli smo da damo i šesti gol, ali ekipa je stala na pet, pa možda u narednoj utakmici - rekao je Zvezdin trener.

Mnogi igrači su se istakli večeras, međutim Barak Bahar nije želeo nikoga da posebno izdvoji od svojih pulena.

- Teško je izabrati igrača utakmice, ne mogu da izaberem jednog, to prepuštam novinarima. Izuzetno sam bio uzbuđen, osetio sam podršku publike. Verujem da će navijača biti sve više i više  - zaključio je izraelski trener.