Autor: Dusan Tufegdzic

27.07.2023.

08:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Barak Bahar poslao poruku šefu Terziću posle 5:0!

Iako je u pitanju prijateljski susret, zvezdaši već vide ljubimce kako broljiraju i prolaze grupnu fazu Lige šampiuona. Ali, Barak spušta loptu, kaže da Zvezda može bolje i od ovoga, pa je jasno da će uvek tražiti više i bolje od ekipe i da će biti vrlo teško zadovoljiti ga.

Posle meča na "Marakani" poslao je Barak  jasnu poruku čelnicima kluba. Jeste Zvezda postigla pet golova, ali Izraelac smatra da ne štima još sve kako bi on želeo, pa očekuje nova pojačanja.

Informer

- Uvek želim najbolje za tim, ali ću to reći to mom šefu Terziću, koji sad nije ovde. Dao sam Bukariju da izvede penal, jer je to zaslužio napornim radom i prilagođavanjem na novu poziciju. Pokazao je veliku odlučnost da se dokaže na novoj poziciji. Naša misija je da igramo bolje, da unapređujemo igru i da to radimo i nakon ubedljivih pobeda. Zvezda mora da igra dobro svih 90 minuta, da bude snažnija i da oseti intenzitet - rekao je Bahar.

Bahar obožava tenis, pa je upitan da li bi pobeda 6:0 bila svojevrstan omaž Novaku Đokoviću imajući u vidu da je to maksimalan rezultat jednog teniskog seta.

- Želeli smo da postignemo šest, ali smo stali na pet. Tako da možda u narednoj utakmici - našalio se Izraelac.

Informer


Bahar nije želeo da imenuje najboljeg igrača posle briljantne partije.

- Teško je izabrati jednog igrača posle ovakve utakmice. Ne bih mogao da izdvojim nekoga, to je posao novinara pa prepuštam vama.