28.07.2023.

12:54

Foto: printscreen

Sport

Fudbaleri Zvezde napravili pometnju! Svi su želeli fotku i autogram! (FOTO)

Velika euforija vlada među navijačima Crvene zvezde posle pobede pulena Baraka Bahara protiv Fiorentine 5:0 na "Marakani" u kontrolnom meču pred početak sezone.

Šampion Srbije igra kao sat, dopadljivo, a istovremeno ubojito iako nova sezona još nije ni počela!  Uspeo je Izraelac za kratko vreme da napravi od crveno-belih moćan tim, gladan golova i pobeda. Odavno nismo videli da Zvezdin ne spušta gas bez obzira na rezultat na semaforu i minut utakmice. 

Prepoznali su to i navijači, koji sada veruju da crveno-beli mogu da naprave iskorak u Evropi u odnosu na minule sezone. Igrači gde god da krenu nailaze na podršku, a navijači ih saleću na svakom koraku kako bi se foografisali i uzeli autograme.

Bilo je tako i ovog petka, pa se u snimku iznad mogu videti prvotimci koji u skupocenim automobilima napuštaju stadion, ali su se na parkingu zadržali duže nego što su očekivali.

Osman Bukari, Mirko Ivanić i Vujadin Savić, nekadašnji fudbaler, a sadašnji član stručnog štaba Zvezde, strpljivo su se potpisivali i pozirali sa ljudima koji su poželeli da imaju uspomenu sa njima.

Novu priliku da uživaju u Zvezdinoj igri navijači će imati u nedelju od 20 časova, kada u okviru 1. kola Superlige Srnije na "Marakanu" dolazi Vojvodina.