Autor: Informer.rs

29.07.2023.

15:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Izraelci zbog Bahara zvali Informer!

Iz dana u dan izraelski mediji se bave Barakom Baharom, čovekom koji je preporodio Crvenu zvezdu i čija se čvrsta ruka već sada vidi.

Hvalospevi na račun bivšeg šefa struke Makabija iz Haife pljušte na sve strane, a nemoguće je prebrojati članke koji na dnevnom nivou izađu o treneru koji je već pobrao simpatije zvezdaške javnosti.

Informer

Tim povodom kolege sa portala One.co.il kontaktirale su Jovanu Radivojević, sportsku novinarku Informera, željni da čuju kakva je situacija u Srbiji i na kakav doček je naišao njihov stručnjak.

Informer

Ona im je poručila da su mnogi bili skeptični po Barakovom dolasku, posebno nakon smele odluke da ljubimcu navijača Milanu Borjanu preko telefona kaže da ne računa na njega. Ipak, nakon sjajno odrađenog pripremnog perioda i trofeja na turniru u Rusiji, a potom i "petarde" protiv Fiorentine, bilo je jasno da osim što ima punu podršku čelnika Zvezde, ima je i od navijača srpskog šampiona.

Informer

Oduševili su se Izraleci nakon što su shvatili da ceo Baharov stručni stručni štab, ali i golman Omri Glazer dobijaju vetar u leđa u Beogradu, a kolega iz Tel Aviva je potvrdio da u njegovoj zemlji žale što je Barak napustio tamošnji fudbal i poželeo je mnogo sreće Zvezdi u narednoj sezoni.

Inače, ove subote je perspektivni stručnjak odžao konferenciju za medije na kojoj je pričao pred meč protiv Vojvodine, kojim će crveno-beli otvoriti sezonu (nedelja, 20:00 časova). Izraelac tvrdi da će navijači sigurno videti strast i veliku želju za pobedom kod njegovih igrača.