Autor: Informer.rs

01.08.2023.

20:29

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda koristi pravilo dvojne registracije - biseri se bruse u Prvoj ligi!

Fudbalski savez Srbije ovog leta doneo je odluku da dvojne registracije u našim takmičenjima ponovo budu dozvoljene. Bila je Crvena zvezda inicijator tog pravila i čini se da će prva isto i iskoristiti. 

Kako prenosi "Mozzart sport" sportski sektor na Marakani napravio je plan za mlade igrače kako bi u narednih godinu dana dodatno napredovali. Ideja je da treniraju sa prvim timom Crvene zvezde, povremeno dobijaju šansu kod Baraka Bahara, a neophodne minute skupljaju u Prvoj ligi Srbije. 

Na spisku za dvojnu registraciju nalazi se šest imena - Nikola Mituljikić, Nikola Knežević i Jegor Prucev naredne godine nastupaće na dvojnoj registraciji u OFK Beogradu koji se prošle godine vratio u Prvu ligu. Sa druge strane, Jovan Šljivić, Stefan Leković i Kosta Nedeljković braniće boje Grafičara. 

Informer

 

Romantičari imaju visoke ambicije, ali i dobre odnose sa upraovm Crvene zvezde. Zbog toga, na Marakani su odlučili da upravo OFK Beogradu proslede tri fudbalera koja će biti od ogromne pomoći klubu sa Karaburme, a u isto vreme ostati pod ugovorom sa Zvezdom. Knežević i Mituljikić bili su ovog leta na radaru nekolicine klubova iz Superlige, ali bi time ostali bez prava nastupa u crveno-belom dresu. 

Leković, Šljivić i Nedeljković priključiće se Grafičaru i svom bivšem treneru Marku Neđiću pod čijom su palicom igrali sjajno u Prvoj ligi i zaslužili šansu u prvom timu Zvezde. Dvojna registracija tako će omogućiti crveno-belima da štopera, desnog beka i vezistu koriste i u Ligi šampiona za mlade!