Autor: Informer.rs

04.08.2023.

14:00

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Bahar pred Napredak: Svi očekuju da damo 3 gola za 10 minuta

Bahar ističe da veliki broj pristalica šampiona Srbije očekuje da ekipa da tri gola u prvih deset minuta i da je njegov posao da što bolje pripremi prvotimce.

Zvezda čeka Kruševljane nakon ubedljive pobede nad Vojvodinom u prošlom kolu od 5:0. Zbog toga, ali i zbog sjajnih rezultata na pripremnom periodu, očekuje se novi trijumf Beograđana protiv ekipe Napretka.

Informer

Bahar je svestan šta od njega i ekipe traže navijači i poručuje da sve radi da unapredi igru koliko god je moguće.

- Moj posao je da što bolje pripremim ekipu. Znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih deset minuta. To je nešto što nas dodatno motiviše. Ne bih mnogo o protivniku. Analizirali smo i gledali njihove prethodne utakmice. Dobro smo spremili ekipu. Što se tiče sastava, nećemo otkrivati ništa dan pre utakmice, sve ćete videti kad krene meč – poručuje izraelski stručnjak.

Informer

Mladi strateg ponovio je da nije bio u potpunosti zadovoljan utakmicom protiv Vojvodine u prošlom kolu, ali veruje da ekipa može još da napreduje.

- Nakon analize prethodne utakmice protiv Vojvodine, stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše i nije bilo toliko loše, ali svakako ima mnogo toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu možemo bolje. Da postižemo više golova. Moja filozofija se zasniva na pobedi I da ekipa igra atraktivno, a da navijači budu zadovoljni – dodaje Barak Bahar.