Autor: Informer.rs

08.08.2023.

16:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Bura na pomolu! Oglasila se Zvezda povodom odluke da ne igra ABA Superkup!

Sportski direktor Milan Dozet u kratkoj pisanoj izjavi za "Sport klub", poručuje da na sva pitanja treba da odgovore čelni ljudi regionalnog takmičenja, a ne članovi Crvene zvezde.

Moj jedini komentar na neigranje mog kluba je da je to pitanje za ABA ligu, a ne za crveno-bele. Ništa više od toga nemam da komentarišem - poručio je Dozet.

Informer

Odluka crveno-belih da se ne pojave na turniru kojim zvanično počinje nova sezona još jedan je dokaz da odnosi između čelnika kluba sa Malog Kalemegdana i rukovodstva ABA lige nisu najbolji. Podsetimo, nedavno je zasedala i Skupština takmičenja, a jedini koji u njoj nisu učestvovali bili su članovi rukovodstva Crvene zvezde.

Osim toga, u više navrata žalili su se na tretman u takmičenju, a nedavno su u jednom saopštenju poručili da pojedinci, zajedno sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem, rade na izbacivanju Zvezde iz ABA lige.

Kako bilo, ABA Superkup, koji će biti održan u Podgorici od 18. do 20. septembra, činiće Partizan, Budućnost, Cedevita Olimpija, Mega, FMP Železnik, Igokea, Zadar i Studentski centar.