20.08.2023.

09:59

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

Crveno-beli su sinoć pobedili Spartak (3:0) i nastavili niz ubedljivih trijumfa u Superligi Srbije. U nekom trenutku, Barak je upitan da prokomentariše status Edmunda Ada, igrača kojeg je Zvezda silno želela dve godine i na kraju ga je i dovela, ali to se trenera ne tiče, jer ga ne vidi kao opciju za svoj tim.
- Ne želim da pričam o igračima koji ne igraju, već samo o onima koji su igrali na poslednjoj utakmici ili ulazili sa klupe. Za mene je to važno - kratko je odgovorio Barak. 

Informer

 

Fantastičnu partiju imao je Vladimir Lučić, koji se još od pripremnog perioda nametnuo kao rešenje u napadu. Na konstataciju da podseća na Aleksandra Kataija, Izraelac je objasnio da je Lučić jedinstven.
- Jako poštujem Kataija kao igrača, ali Lučić već gradi sopstveni identitet. Veoma je dobar i sa loptom i bez lopte. Napadao je, trudio se da postigne gol. Bio je odličan, ima sjajan odnos prema igri i verujem da će tako i nastaviti, odnosno mora tako da nastavi - istakao je strateg srpskog šampiona.

Informer

 

Ekipa sa "Marakane" dala je tri gola za 25 minuta, a onda u drugom poluvrmeneu nije bilo pogodaka. To svakako nije bio plan, mada su svi u klubu zadovoljni još jednom ubedljivom pobedom. 
- Potrudila se ekipa Crvene zvezde da svih 90 minuta igra visokim intenzitetom. Nije uvek lako igrati protiv ekipe koja je fokusirana isključivo na odbranu, međutim, trudili su se igrači da svih 90 minuta igraju na najvišem nivou, a ne samo 45 . Na kraju je to ovako izgledalo - zaključio je Bahar.