Autor: Informer.rs

22.08.2023.

08:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda ima milione na stolu! Njegov odlazak bi bio udarac!

Notingem Forest je pre nekoliko meseci pokazao interesovanje za Kangvu, a sada želi da konkretizuje posao. Crvena zvezda je, kako prenose engleski mediji, dobila ponudu od tri miliona evra, ali su sa "Marakane" navodno odbili milione. 

Crveno-bele čeka takmičenje u Ligi šmpiona, pa žele da utvrde vezni red pred izazove koji ih čekaju, što je, kako navode, razlog zašto neće da se odreknu igrača.

Kangva je postigao 12 golova i upisao šest asistencija u svim takmičenjima za Zvezdu. U dosadašnjem delu sezone, je postigao jedan gol i imao dva dodavanja koja su prethodila pogotku.

Informer

Navodno Kings Kangva ima želju da napusti redove šampiona Srbije, ali crveno-beli neće promeniti mišljenje, te su mu poslali  jasnu poruku da mu nema mrdanja iz Beograda. Bar dok se ne završi odiseja u evropskom takmičenju. 

S druge strane, Notingem Forest neće odustati, pokušaće da ubedi crveno-bele da pristanu na posao. Mada, šanse su im minimalne da u tome uspeju, pošto su čelnici kluba sa "Marakane" bili jasni, ne žele da prodaju Kangvu ni za tri miliona evra.

Takođe, interesovanje za Kangvu već su pokazali Seltik, Fiorentina, Lil i Monpelje.

- Prija mi interesovanje drugih klubova, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kojem želim da budem - poručio je Kangva pre nekoliko meseci.