24.08.2023.

13:39

Foto: Starsportphoto

Sport

Mijatović samouveren: Matiraćemo brzo Voždovac

Izabranici Baraka Bahara u prva četiri kola Superlige ostvarili su četiri pobede, uz gol razliklu 16:1. Već su se brendirali kao ekipa za koju je samo pitanje koliko će vam golova dati, a nema dileme da će pobediti. U narednom kolu gostuju Voždovcu u subotu od 19.00 časova. Mijatović istiće da opet hoće ubedljivo da pobede.

Informer

 

- Očekuje nas teška utakmica protiv Voždovca koji je mlada i brza ekipa, ali smo svesni koje su naše prednosti i daćemo sve od sebe da ih iskoristimo. U dobrom smo ritmu, na prva četiri meča smo dali 16 golova, što dovoljno govori o tome da težimo napadačkom i efikasnom fudbalu. Probaćemo i u subotu da kroz presing dođemo do brzog gola, što je takođe karakteristika koja nas krasi - kaže napadač. 
 On je u sezonu ušao povređen, ali je na poslednja dva meča dobio minutažu i čak je dao jedan gol. Isitče da se vraća u formu. 
- Mučila me je povreda, ali sada sam spreman da pomognem ekipi da ostvarimo što bolji rezultat. Želimo da prvu utakmicu Lige šampiona dočekamo u što boljoj formi, kao i da pobeđujemo sve u prvenstvu. Svestan sam svoje uloge, nastaviću kroz treninge da se borim se za mesto u timu - jasan je Mijatović.

Informer

 

Mladi fudbaler naglašava da je sve lakše uz podršku sa tribina.
- Bez obzira na to što smo gosti, verujem da će zvezdaši ispuniti tribine i da će nas njihova pesma nositi do još jedne pobede. Gol u Lučanima sam posvetio navijačima koji su u velikom broju ispunili tribine i nadam se da će tako biti i u subotu. Ako pogodim, ponovo ću pogodak posvetiti njima - zaključio je fudbaler.