03.09.2023.

15:57

Foto: Instagram

Sport

Zvezda ne žali pare: Endiaje postaje najplaćeniji u timu

Ako sve prođe kako treba, on će sutra postati fudbaler kluba sa "Marakane", a svoje usluge će debelo naplatiti. Kako je naveo portal "Mondo", Senegalac će godišnje zarađivati 1,2 miliona evra, što je 3,6 miliona evra za tri sezone. Zvanično toliku platu nema nijedan fudbaler u igračkom kadru Baraka Bahara. 

Informer

 

Napadač, koji i dalje brani boje turske Adane Demirspor, ove sezone je na šest kvalifikacionih mečeva za Ligu konferencija, dao četiri gola. Nadaju se na "Marakani" da bi mogao da bude odlično pojačanje, pa su spremni da izdvoje četiri miliona evra za transfer.

Sutra u ponoć biće krajnji rok za prijavu igrača za Ligu šampiona, tako da će Zvezda do tada morati da reaguje i dovede sve igrače koje je planirala. Od Endiajea se očekuje da odmah mnogo doprinese, jer je drugačiji profil igrača u odnosu na one kakve Izraelac trenutno ima u ekipi.

Takođe, moraće da se požuri sa uigravanjem, jer najvažniji ispit crveno-bele ćeka već 19. septembra u 1. meču Lige šampiona protiv Mančester sitija u gostima.