Autor: Informer.rs

09.09.2023.

20:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Dugogodišnji fudbaler Zvezde napustio "Marakanu"!

Fudbalski klub Crvena zvezda ovog leta doveo je mnogo novih fudbalera, a prelazni rok je začinio dolascima defanzivca Nasera Đige, napadača Šerifa Endiajea i veziste Hvang Im Boma.

Mnogi fudbaleri napustili su "Marakanu" ovog leta, a poslednji među njima je iskusni defanzivac Marko Gobeljić (31). Momak koji je najčešće igrao na poziciji desnog beka odlazi iz Zvezde nakon šest godina i to kao slobodan, bez obeštećenja. Novi klub biće mu grčki prvoligaš Kifisija, a zanimljivo, tamo će biti saigrač sa nekadašnjim napadačem Partizana Ognjenom Ožegovićem.

Informer

Gobeljić je sa Crvenom zvezdom osvojio šest titula i tri Kupa, ali u poslednje vreme je daleko od prve postave, pa čak i od klupe za rezervne igrače. Nije bio u prvom planu kod Miloša Milojevića, a kamoli kod novog trenera Baraka Bahara, koji je ovog leta napravio pravu čistku na "Marakani".

Podsetimo, od Zvezdinih starosedelaca Bahar se zahvalio Milanu Borjanu, Slavoljubu Srniću i sada Gobeljiću, a značajno je smanjena minutaža Aleksandru Kataiju i Geloru Kangi, ali i Nemanji Milunoviću.