Autor: Informer.rs

12.09.2023.

17:21

Foto: ATAIMAGES

Sport

Sutra počinje prodaja karata za duel Zvezde i Mančester sitija!

Fudbaleri Crvene zvezde za sedam dana otvaraju evropsku sezonu gostovanjem Mančester sitiju u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Prema zvaničnim propisima UEFA, srpski predstavnik dobio je 2.7000 ulaznica za gostovanje braniocu titule i postoje velike šanse da će izabranici Baraka Bahara imati ogromnu podršku na Etihadu. 

Stanovnici Srbije imaju problema sa dobijanjem vize za odlazak na Ostrvo, ali će to, po svemu sudeći, biti prevaziđeno budući da ljudi sa pasošom Evropske Unije, ali i oni koji već žive u Britaniji neometano mogu da prate meč u Mančesteru. 

Ulaznice za prvo kolo Lige šampiona moći će da se kupe i u Beogradu. Crvena zvezda je obavestila navijače da će do karte za duel sa zvaničnim prvakom Evrope moći da dođu već sutra.

“FK Crvena zvezda će narednog utorka od 21 čas gostovati Mančester Sitiju, a ulaznice za utakmicu ćete biti u prilici da kupite u našem Servisu za članstvo.Naime, u sredu i četvrtak u periodu od 10 do 19 časova po ceni od 4200 dinara, imaćete mogućnost da dođete do vaše karte za utakmicu protiv Mančester Sitija na gostujućem terenu, te da podržite crveno-bele na izuzetno važnoj utakmici. Naknadno ćemo vas obavestiti kada i gde će se u Mančesteru prodavati karte.Vidimo se na Itihadu”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.