Autor: Informer.rs

16.09.2023.

20:18

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bahar razočaran: Izgubili smo dva puta, ovo je previše!

Fudbaleri Čukaričkog savladali su večeras na Banovom brdu Crvenu zvezdu 2:1 (1:0) u derbiju sedmog kola Superlige Srbije. Tim Igora Matića "šokirao" je crveno-bele, pobedio ih prvi put posle četiri godine, naneo drugi poraz u poslednja tri meča i zabrinuo trenera Baraka Bahara pred gostovanje Mančester Sitiju.

- Izgubili smo dva puta, ovo je previše! Pristupili smo veoma ozbiljno utakmici, bez obzira na Ligu šampiona, ovakve stvari se dešavaju, moramo da se spremimo što bolje za narednu utakmicu - rekao je Barak Bahar. 

Istakao je izraelski stručnjak da je njegovoj ekipi potrebno vreme da se uigra, posebno dvojici novih pojačanja - Hvangu i Šerifu Ndiajeu.

- Potrebno im je vreme, tek su došli. Dešavaju se greške. Očekujem da će Šerif postići mnogo golova za Zvezdu u narednom periodu - objasnio je Bahar.

Izraelac naglašava da nije kalkulisao sa sastavom zbog meča s Sitijem, već je izveo najjače.

- Izabrao sam najjači sastav, bez kalkulacija i razmišljanja o Sitiju. Želeli smo da pobeda bude uvod u sledeće utakmice, ali nismo uspeli da ostvarimo zacrtani cilj. Ne znam kako će poraz uticati na igrače, ali videćemo to u narednoj utakmici. Svaki duel je nova priča, a nas očekuje susret sa šampionom Evrope - zaključio je Barak. 

Crveno-beli u utorak gostuju Mančester sitiju u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona. Građani su, ranije danas, posle preokreta nadigrali Vest Hem u Premijer ligi. 

Sa druge strane, Brđani su imali mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Čestitam momcima, sve su ispoštovali protiv ovako jake ekipe. Presudila je volja i želja, kvalitet Zvezde se video, ali nije došao do izražaja jer smo odradili sve što treba. Ulazimo u dobar ritam, igrači treba da uživaju i ostvare što bolje rezultate za naš klub i naš fudbal - rekao je pomoćnik Igora Matića na klupi Čukaričkog.