Autor: Informer.rs

19.09.2023.

08:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bitna vest! Na dva kanala možete da gledate prenos meča Siti - Zvezda!

Meč počinje od 21.00 čas, a mogu da ga gledaju svi navijači Zvezde u Srbiji, pošto je direktan prenos na RTS 1 i Arena Sport Premium 1.

Takođe, tekstualni prenos meča možete da pratite na Informer.rs, a na našem portalu ćete moći da vidite i ekskluzivne snimke i fotografije iz Mančestera, pre, tokom i nakon utakmice.

Informer

Crveno-beli nemaju šta da izgube. Igraju za grb, istoriju, srpski fudbal...Ne smeju da se plaše puleni trenera Baraka Bahara. "Ko kaže da ćemo u Mančesteru igrati defanzivno", rekao je izraelski stručnjak pred meč protiv Čukaričkog, koji je pobedio crveno-bele (2:1) pred Ligu šampiona. Ali, i pored kiksa, pred Siti je poručio da neće biti drastičnih promena u timu. 

- Neću mnogo da menjam. Igraćemo sa najboljim timom kojim raspolažemo. Znam da moramo da podignemo nivo igre, budemo oni kakvi smo navikli tokom leta. Potrebno je i da imamo dobar dan i sreću, a Mančester loš dan. Voleo bih da posle meča sednem sam sa sobom i kažem da smo bili hrabri, pametni i onakvi kakvi stalno treba da budemo. Videćemo kako ćemo igrati. Imamo dobre igrače, sa mnogo samopouzdanja - poručio je Barak.

Informer

Inače, kladionice su totalno otpisale Zvezdu.  Pobeda "građana" plaća mizernih 1.05, senzacionalni remi čak 12, a pobeda Zvezde bi bila ravna čudu - nestvarnih 41. Jasno je i zašto! Tim Sitija vredi 1,18 milijardi evra, a Zvezde 71 milion, samo Erilng Holand je skoro tri puta vredniji od celog tima crveno-belih.