Autor: Informer.rs

20.09.2023.

12:05

Foto: Tanjug

Sport

Švajcarci gledali Zvezdu i tvrde: Odluka pada u Beogradu!

Poražen je Jang bojs u 1. kolu Lige šampiona od Lajpciga, a loša igra naterala je medije u Švajcarskoj da upozore svog predstavnika na Crvenu zvezdu.

Mančester Siti i Lajpcig su odmah po održavanju žreba proglašeni za favorite u grupi, a mnogi su prognozirali da će se crveno-beli i Jang bojs "pobiti" za treće mesto, koje garantuje opstanak u Evropi.

Pokazali su engleski i nemački giganti da su mnogo kvalitetniji od srpskog i švajcarskog kluba, a mediji iz zemlje sira, čokolade i satova nemaju dilemu.

Informer

 

"Verovatno Jang bojs već može da sahrani svoj san o drugom mestu posle samo jedne utakmice. Sada živi samo san o trećem mestu, ali dobar meč Crvene zvezde u Mančesteru pokazao je koliko će biti teško ostvariti taj cilj. Na "Marakani" atmosfera nije samo fantastična, već je i vatrena. Bojsi imaju prednost jer su već igrali u toj ludoj atmosferi. Četvrtog oktobra moraće tu školu da pretoči u tri boda", piše Blick o izazovu koji je pred igračima njihovog tima.

Zvezda je pod vođstvom Vladana Milojevića preko Švajcaraca prošla u Ligu šampiona 2019. godine, pa ne čudi što mediji navode šta može biti prednost ovog puta -  iskustvo igranja u takvom ambijentu.