Autor: Informer.rs

22.09.2023.

16:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

Mrđa srećan zbog povratka na "Marakanu": Drago mi je što sam deo Zvezde!

Nakon dugo godina Dragan Mrđa se pre nekoliko dana vratio na "Marakanu". Ovoga puta ne u ulozi napadača, već će u taboru Crvene zvezde obavljati ulogu skauta. Legendarni srpski napadač oglasio se povodom povratka, kako kaže, svojoj drugoj kući. 

- Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak - rekao je Dragan Mrđa. 

Bivši napadač miljenik je navijača Crvene zvezde budući da je bio član generacije koja je 2014. godine vratio titulu na "Marakanu". Mrđa je iste sezone bio najbolji strelac pošto je postigao 19 golova na 27 utakmica. 

Pamte ga navijači i kao deo čuvene generacije koja je važila za jednu od najtalentovanijih u istoriji kluba zajedno sa Boškom Jankovićem, Dejanom Milovanovićem, Markom Perovićem i Dušanom Bastom.