Autor: Informer.rs

22.09.2023.

18:19

Foto: ATAIMAGES

Sport

Zvezda sutra pušta karte za duel sa Jang Bojsom!

Ostavila je Crvena zvezda solidan utisak na startu grupne faze Lige šampiona, povela protiv Mančester sitija, a onda, nakon preokreta, doživela poraz. Ipak, izdanje izabranika Baraka Bahara raspalilo je maštu navijača, pristalice srpskog šampiona veruju da crveno-beli mogu u nokaut fazu elitnog takmičenja pa je euforija pred duel sa Jang Bojsom ogromna. 

Očekuje se da stadion u Ljutice Bogdana bude ispunjen do poslednjeg mesta, a oni koji do sada nisu nabavili kartu za fudbalski spektakl na Marakani to će moći da učine od sutra. Srpski šampion u subotu, 23. septembra, pušta u prodaju pojedinačne ulaznice za duel protiv tima iz Berna. 

Najjeftinije ulaznice su za severnu i južnu tribinu i one koštaju 3.500 dinara, članovi kluba imaju popus od 500. Isti je slučaj i sa ostalim delovima stadiona, istok je 7.500 dinara, a zapad 8.500. Ulaznice će biti moguće kupiti onlajn, kao i na blagajnama Zvezdinog stadiona, a još uvek su u ponudi i sezonske ulaznice, odnosno paketi za sve mečeve elitnog takmičenja.

"Obaveštavamo sve Zvezdaše da su od subote 23. septembra u slobodnoj prodaji i pojedinačne ulaznice za utakmicu Crvena zvezda – Jang Bojs. Ulaznice se kupuju onlajn ili na blagajni stadiona i svaki kupac može da kupi do četiri karte. Posebno hvala kažemo našoj crveno-beloj porodici, našim članovima, kojih je ove godine vipe nego ikad i zato smo kao zahvalnicu pripremili 500 dinara niže cene za sve one koji su deo Crvene zvezde. Sa članarinom, pored prioritetne kupovine ulaznica po povlašćenim cenama, očekuje vas još mnogo pogodnosti kao što su popusti u Red Star šopu, ali i kod naših partnera. Budi deo Zvezde", stoji u saopštenju srpskog šampiona.

Kao i ranije, kupac ima pravo da kupi najviše četiri karte ili četiri paketa za Ligu šampiona.