30.09.2023.

21:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar: Utakmice kao protiv Radničkog nisu dobre za srce

Crveno-beli su slavili protiv Nišlija (1:0) golom Mirka Ivanića u 13. minutu u poslednjoj utakmici pred okršaj sa Jang bojsom u Ligi šampiona. Baraka brine forma i nedovoljna uigranost, ali se nada da će u sredu biti bolje

Informer

 

- Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, probavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali verujem da ćemo u sredu biti bolji. Fokus je sad na Jang Bojsu - nada se Bahar. 

Barak je iz igre izveo Bukarija, Mitrovića i Krasoa na poluvremenu, zatim i Hvanga, a ubacio Lučića, Rodića, Olanjinku i Kangvu. Ističe da nije bilo potrebe za petom izmenom. 

 - Ako sam promenio svu trojicu na poluvremenu, znači da nisu bili dovoljno dobri. U drugom poluvremenu smo startovali na pravi način, kontrolisali meč i pravili šanse, ali onda sve lošiji, pre svega na presingu. Što se pete izmene tiče, nije bilo potrebe da je pravim, jer sam imao utisak da su svi posvećeni. Nisam želeo nikog da ubacujem na minut, dva - objašnjava Izraelac. 

Informer

 

Povremeno su se sa zapadne tribine čuli zvižduci, a Barak kaže da je publika u pravu, jer igra nije bila ubedljiva. 

- Publika je u pravu, moraćemo da budemo bolji. Znamo i promenićemo to. Biće drugačije u sredu sigurno, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion, pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sad cu da se posvetim sledećoj utakmici - zaključio je Bahar.