Autor: Informer.rs

01.10.2023.

10:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezdaši kipte od besa: Igrači ne fermaju Bahara, treba ih kazniti (TVITOVI)

Crvena zvezda je u subotu odigrala svoj prvi meč još od Mančester sitija i zabeležila trijumf protiv niškog Radničkog (1:0). Ipak, srpski šampion je još jednom razočarao igrom i zalaganjem fudbalera, pa su se s vremena na vreme na "Marakani" čuli i zvižduci upućeni pojedincima.

Informer

Iako je zabeležena prva pobeda posle 28 dana, utisak je da Zvezdom u ovom momentu niko nije oduševljen. Naprotiv, mnogi smatraju da ovaj skupoceni tim za naše prilike mora mnogo bolje. O tome svedoče i oštre reakcije navijača na društvenim mrežama. Reklo bi se - s pravom.

Na Tviteru su ogorčeni na neke igrače, prvenstveno na Šerifa Endiajea, koji je plaćen četiri miliona evra. Potkačen je i trener Barak Bahar, dok samo jednog igrača izdvajaju kao svetlu tačku. Deo zvezdaša smatra da igrači ne slušaju savete izraelskog stručnjaka i da ga, narodski rečeno, "buše" svojim nezalaganjem.

"Utisak je da Bahara ne ferma većina igrača ni pet posto. Drugi utisak je da koga god dovedemo od pojačanja opet se ispostavi da je Ivanić bolji od svih njih zajedno, isto tako verujem da je i Katai bolji i sa jednom nogom od svih", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Neki od navijača veruju da je jedno od rešenja novčana kazna za nezalaganje igrača.

"Tim sa novim igračima nema stare zasluge i treba im to staviti do znanja. Udaranje po džepu ume najviše da boli", glasi jedna poruka.

Pojedini smatraju da se fudbaleri uopšte ne trude i da na terenu izgledaju kao manekeni, a ne fudbaleri.

"Još jedno manekensko veče LŠ igrača u dresu Zvezde. Sram ih bilo", glasi jedan komentar.

Izgleda da su zvezdaše najviše razočarali Endiaje i Kraso, koji dugo već deluje nezainteresovano na terenu.

"Šerife, ne znam da li je kasno, ali da kažem opet. Mani se sine fudbala, nije ovo za tebe", piše jedan korisnik Tvitera.

Pojedini smatraju da je Zvezda bolje igrala kada je imala daleko jeftinije ekipe.

"Ovo je najgora Zvezda u poslednjih 10 godina", piše jedan korisnik Tvitera.