Autor: Informer.rs

03.10.2023.

14:24

Foto: kk crvena zvezda

Sport

Duško Ivanović uživa u šetnji sa suprugom! (VIDEO)

"Uhvatili" smo trenera crveno-belih Duška Ivanovića dok šeta sa suprugom. Uživali su u lepom vremenu u Beogradu na vodi, pred početak ozbiljnih iskušenja koja čekaju Zvezdu u Evroligi i ABA ligi ove sezone.

Kada se sezona zahukta neće imati mnogo slobodnog vremena, jer ekipa sa Malog Kalemegdana ima velike ambicije. 

 
$bp("Brid_96332945", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1424975"});

Zvezda se vraća se u "Arenu", a na premijeri elitnog evropskog klupskog takmičenja u četvrtak imaće podršku punih tribina najveće hale na Balkanu. To će biti prilika da navijači prvi put u sezoni vide novu ekipu trenera Duška Ivanovića pred kojom je postavljen veliki cilj - plasman na Fajnal-for Evrolige.

Tokom prelaznog roka smo angažovali dobre igrače. Evidentno je da još uvek nismo tim kakav želimo da budemo. Neki igrači se uklapaju brže, neki sporije, ali verujem da ćemo kako vreme bude odmicalo stići do onoga čemu težimo - rekao je nedavno Duško Ivanović.

Zvezda je novu sezonu u ABA ligi započela ubedljivom pobedom nad Igokeom u Laktašima. Crvena zvezda je slavila protiv Igokee u Laktašima sa 81:63, a nakon duela sa Asvelom, sledi duel sa Cedevita Olimpijom u regionalnom takmičenju.