Autor: Informer.rs

04.10.2023.

18:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

Lepe vesti stigle na "Marakanu" nekoliko sati pred duel sa Jang bojsom!

Sati nas dele od duela na "Marakani" u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona - Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Jang bojs, a uoči utakmice sa švajcarskim šampionom u Ljutice Bogdana stigla je lepa vest. Naime, Osman Bukari i Edmundo Ado dobili su pozive reprezentacije Gane za oktobarsko okuplanje pa će nakon utakmice za vikend otići put Afrike. 

Kada govorimo o Bukariju - dileme nije bilo. Brzonogi ofanzivac Crvene zvezde postigao je gol protiv Mančester sitija, igra sjajno od starta sezone i bilo je očekivano da će ga selektor Kris Hjuton pozvati na okupljanje "crnih zvezda". 

Informer

 

Ipak, veliko iznenađenje je poziv za Edmunda Ada. Stameni zadnji vezni od starta sezone nije upisao ni minut u crveno-belom dresu. Barak Bahar ne računa na reprezentativca Gane, šuškalo se da će u finišu prelaznog roka napustiti "Marakanu", ali se to nije desilo. 

Ado će tako, protiv SAD-a i Meksika, imati šansu da upiše prve minute u novoj sezoni. Biće to prilika da se vezista dokaže Baraku Baharu, ali i selektoru Gane - Krisu Hjutonu.