04.10.2023.

23:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar: Razočaran sam, čeka nas puno posla

San o evropskom proleću i dalje matematički živi, pošto su prošla tek dva kola od mogućih šest, ali su od ovog meča svi u Zvezdi očekivali tri boda. Stoga ne čudi što je trener rekao da je razočaran. 

- Razočarani smo, imali smo prednost domaćeg terena, punu "Marakanu", dobar zamajac na početku. Ipak, nismo uspeli. Razočarani smo, žao nam je što smo razočarali i navijače. Trudićemo se da sledeći put bude bolje - poručio je Bahar. 

Mada nije imao ništa posebno da zameri nijednom pojedincu, priznao je da je mnogo toga moralo biti bolje. 

- Nije bilo dobro, trebalo je da trčimo brže posle golova. Igrači sa klupe su dobro odradili posao. Ponekad su igrači koji uđu sa klupe u stanju da promene situaciju. Posebno igrač kao Katai, koji nije bio spreman. Puno nam je pomogao. Imali smo i puno promašaja, ali to je fudbal. Moraćemo više da se skoncentrišemo, fokusiramo i damo gol kad uđemo u šansu. Rekao sam igračima na poluvremenu da moramo da igramo bolje, da napadamo, ali ponekad igrači steknu osećaj da moraju da se povuku, a onda su bili kažnjeni. Bilo je trenutaka kad smo mislili i da ćemo pobediti. Ali takva je igra, momenat je važan - ocenio je Bahar. 

Gol za 2:1 Jang bojs je dao sa bele tačke posle igranja rukom Nasera Đige. Bahar ništa ne zamera štoperu. 

- Nisam ništa rekao Đigi niti zamerio. On je inače igrao dobro. Ne mislim da smo izgubili utakmicu na sredini terena. Stamenić, Hvang i Ivanić su dobro igrali. Možda je prvi gol došao zbog grešaka sa sredine terena, ali drugi je sa levog beka. Moraćemo svakako mnogo segmenata da popravimo - istakao je Izraelac. 

Mančester siti se, kao što je bilo i očekivano, sa dve pobede ustalio na prvom mestu grupe G. Uprkos remiju sa Janbg bojsom, Bahar kaže da ništa nije rešeno i da će se do kraja boriti za nelu od pozicija koje vode u nokaut fazu.

- Čekaju nas dve utakmice sa Lajpcigom, tu može svašta da se desi. Ništa još nije gotovo - zaključio je Bahar.