08.10.2023.

17:58

Foto: Starsportphoto

Sport

Rat u Izraelu sve poremetio: Bez Bahara posle utakmice

Barak je vodio utakmicu, mada mu nije bilo lako, jer su mu misli uz Izrael, njegivu zemlju koju su juče ujutru napali palestinski teroristi. Shodno tome, nije pričao ni pre utakmice, a nije hteo ni sada.

Osim Baraka, Izraelci su i golman Omri Glazer, kao i većina stručnog štaba, pa ovaj rat u izvesnoj meri utiče na Zvezdu. Ipak, ekipa se hrabro borila i stigla do pobede (4:3), a utiske nakon meča izneo je Savić.

Informer

 

- Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava - istakao je Savić.

Posebno je srečan zbog Olanjinke, koji nije imao preterano veliku minutažu, što je uspeo da postigne dva gola. 

- Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen. Dvonedeljna pauza će nam dobro doći da rešimo probleme sa povredama i spremno dočekamo nastavak - zaključio je Savić.