Autor: Informer.rs

12.10.2023.

17:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Senegalci na Marakani! Zvezda dovela dva pojačanja, a Ndiaje dobio društvo!

Kako se navodi na sajtu Zvezde, uprkos istom prezimenu nisu u rodu, a već su debitovali za ekipu Nenada Milijaša, u pobedi protiv Radničkog 1923 od 5:0.

Mamadu Fol je rođen 3. juna 2005. godine, zadužio je dres sa brojem 25 i igra na poziciji štopera.

- Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim i radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv - rekao je on.

Profesionalni ugovor sa klubom potpisao je i krilni napadač Modu Fol, rođen 4. jula 2005. godine i nosiće dres sa brojem 18.

- Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bih stigao i do prvog tima - naveo je Modu Fol.

Kako je istakao, uzor mu je fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje.

- Šerif je naš brat iz Senegala i presrećni smo što smo imali priliku da ga gledamo na utakmici protiv Jang Bojsa u kojoj je postigao gol. Moj san je da idem njegovim stopama i zaigram za prvi tim Zvezde, te postignem gol na punoj "Marakani" - dodao je Modu Fol.