Autor: Informer.rs

17.10.2023.

18:02

Foto: printscreen

Sport

Rade Bogdanović je bezobrazan i loš čovek! Bivši Zvezdin as opleo po poznatom analitičaru (VIDEO)

Popularni Šilja je u "Informer podkastu" izneo mnoga svoja mišljena,  napadač je još jednom pokazao da nema "dlake na jeziku", a na njihovom "nišanu" našao se i Rade Bogdanović.

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović poslednjih godina je naš najpoznatiji analitičar kada je u pitanju "najbitnija sporedna stvar", a Pešiću se nimalo ne sviđa način na koji on to radi.

Informer

- Po meni loš je čovek, bezobrazan i osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem reću mu to u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže kaže za Avramovića košarkaša da celo  leto trenira, a fudbaleri su sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor  - rekao je Aleksandar Pešić.

Dodao je da je neprihvatiljivo da se pojaviš na televiziji i  ponižavaš druge ljude.

- Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako  ga nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo - zaključio je on.