Autor: Informer.rs

18.10.2023.

10:58

Foto: EPA

Sport

Kladionice hitno promenile kvote pred Zvezda - Monako, evo kakve su sada šanse crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde veliki su favoriti u večerašnjem meču 3. kola Evrolige protiv Monaka! Utakmica se igra u beogradskoj "Areni" od 20.30 (Sport klub 1), a prema procenama kladionica, tim Duška Ivanovića trebalo bi maltene rutinski da savlada predstavnika Francuske u eliti.

Kako stvari sada stoje, kvota na pobedu crveno-belih iznosi u rasponu od 1,48 do 1,53! Samo nekoliko dana ranije, prvobitan koeficijent na srpskog prvaka išao je čak do 1,70, pa je jasno da, kako se bliži meč, sve više pada kvota na tim iz Beograda.

Informer

Sa druge strane, koeficijent na pobedu ekipe Saše Obradovića je 2,75, a prvobitan je bio 2,47. Dakle, bukmejkeri su sve više ubeđeni da će Zvezda zabeležiti i drugi trijumf u takmičenju.

Ipak, oprezni su u taboru crveno-belih, pre svega zbog činjenice da Monako ima fantastične igrače. Osim toga, moglo bi da se desi da večeras u "Areni" za "kneževe" debituje i Kemba Voker, čuveni NBA as. O tome je govorio i Duško Ivanović nakon jučerašnjeg treninga.

Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito ova, nakon poraza u Kaunasu. Biće teško, protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila za favorita da ide na Fajnal for, koja ima izvanredan kvalitet. Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još opasniji. Moramo da budemo fokusirani i spremni za težak meč i verovatno 40 minuta ujednačene igre. Sigurno će igrati koncentrisano i snažno, pa i mi moramo tako - kaže Ivanović.