20.10.2023.

15:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Stamenić: Pobedićemo Javor, pa pravac u Lajpcig

Crveno-beli će sutra veče od 18.30 časova na "Marakani" dočekati Javor u meču 12. kola Superlige Srbije. Tri boda iz tog meča nekako svi podrazumevaju, a navijačima je u glavi predstojeće meč sa Lajpcigom u sredu u gostima u 3. kolu Lige šampiona. Stamenić ističe da neće biti lako, jer tim ima zgusnut raspored, ali samo ih pobede zanimaju.

Informer

 


- Pridružio sam se ekipi nakon reprezentativnih obaveza i spreman sam za naporan period koji nas očekuje. Nastavljamo takmičenje u prvenstvu, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana, uz mečeve Lige šampiona. Neće biti nimalo lako, međutim bićemo oprezni i u svaki meč ćemo ulaziti sa ciljem da pobedimo. Već sutra igramo protiv Javora, biće to prilika da prikažemo dobru igru, kao što su učinila Zvezdina deca u Kupu Srbije, a zatim da u dobrom raspoloženju krenemo put Lajpciga - istakao je Stamenić. 
 Olakšavajuća okolnost za tim je što igra na domaćem terenu i nadaju se punim tribinama.
 
- Radujem se svakoj sledećoj utakmici, a naročito kada igramo kod kuće. Navijači su sjajni, uvek su uz nas, a potvrda za to je i činjenica da su nakon Jang Bojsa, kada je stadion bio pun, došli i u Kragujevac kako bi nas podržali. Želimo da im se zahvalimo za posvećenost dobrim igrama i novim pobedama. Očekujemo ih u velikom broju već protiv Javora. Takođe, klub je organizovao sjajnu akciju i omogućio besplatan ulaz deci, nadam se da će mališani iskoristiti tu pogodnost i da ćemo ih videti na tribinama - zaključio je Stamenić.