Autor: Informer.rs

21.10.2023.

21:37

Foto: Reuters/Antonio Bronić

Sport

Poznati insajder tvrdi - to je to! Sferopulos dve godine u Zvezdi!

Grčki košarkaški stručnjak Janis Sferopulos biće novi trener Crvene zvezde, tvrdi poznati košarkaški insajder Mateo Andreani!

Prema informacijama do kojih je došao, dogovor je postignut i Grk je dogovorio dvogodišnju saradnju sa Zvezdom!

To su potvrdili i insajderi iz Grčke, dobro upućeni u dešavanja na tržištu. Agencija SDNA, takođe poznata po tačnim informacijama iz sveta košarke, tvrdi da je Sferopulos dogovorio uslove saradnje i da će crveno-bele predvoditi do kraja sledeće sezone.

Podsetimo, Crvena zvezda se večeras rastala sa Duškom Ivanovićem, kome je, prema svim relevantnim informacijama, rukovodstvo kluba uručilo otkaz.

Protiv Crnogorskog stručnjaka pobunili su se igrači, kojima se nije svideo njegov sistem rada i sve što se dešavalo pod njegovim vođstvom.

Tokom večeri pojavile su se, doduše neproverene informacije, da je Zvezda želela i Serđa Skariola, poznatog italijanskog stručnjaka koji je nedavno dobio otkaz u Virtusu iz Bolonje. Ipak, po svoj prilici odluka je već doneta, pa će ekipu sa Malog Kalemegdana u naredne dve godine predvoditi grčki stručnjak, koji je u Evroligi predvodio Olimpijakos i Makabi.