Autor: Informer.rs

22.10.2023.

13:19

Foto: Starsportphoto

Sport

Pitbul razočaran radom Zvezdine uprave! Burna reakcija na smenu Ivanovića (FOTO)

Smenjen je Duško Ivanović sa mesta trenera Crvene zvezde, mnogi su taj potez pozdravili, a među onima koji nisu nalazi se nekadašnji košarkaš crveno-belih Džon Holand!

Popularni "Pitbul", koji je trenutno pod ugovorom sa izraelskim Hapoel iz Tel Aviva, reagovao je na zvaničnu objavu na Instagram nalogu Crvene zvezde. Malo je reći da je razočaran odlukom uprave na čelu sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem.

Informer

Holand je na objavu reagovao emotikonom čoveka koji se udara po čelu, što je jasan znak da se nimalo ne slaže sa smenom Duška Ivanovića. Iako je prošle sezone imao malu minutažu, reprezentativac Portorika očigledno je vrlo zahvalan crnogorskom stručnjaku na svemu što je za njega uradio.

Informer

Ivanovića je na klupi zamenio grčki strateg Janis Sferopulos, kojem će biti zadatak da ekipu izvuče iz krize.

Holand je, kao što smo naveli, igrač izraelskog Hapoela, ali s obzirom na to da je tamo ratno stanje i da je sport zaustavljen, trenutno nije poznat njegov status. Nedavno je pričao da je u Izraelu preživeo pravu dramu kada je počelo bombardovanje militantske jedinice Hamas.

Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu - pričao je nedavno Holand.