25.10.2023.

23:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar: Razočaran sam rezultatom, a srećan zbog mladih igrača

Međutim, on je istakao da mu se dopala igra mladih igrača Jovana Mijatovića, Koste Nedeljkovića i Vladimira Lučića, koji su dobili šansu u 65. minutu.

- Razočaran sam, ali želim da se fokusiram na dobre stvari, kojih je svakako bilo. Nismo odustajali, bili smo u meču do kraja. U trenucima kada smo imali momente da preokrenemo, i dalje smo primali golove, ali nismo odustajali. Srećan sam zbog mladih igrača, dosta su doprineli, malo sreće je nedostajalo da njihovim ulaskom preokrenemo rezultat - rekao je Bahar.

On ipak ističe da ne bi dao šansu mladima od početka utakmice da može da vrati vreme.

- Biće vremena za mlade igrače. Za svaku utakmicu se posebno pripremam i znam koji su mi igrači potrebni. Predstoji nam mnogo utakmica, tako da će biti prilike za sve da se dokažu - kaže Izraelac.

Informer

 

Naredni meč u Ligi šampiona, Crvena zvezda će odigrati protiv Lajpciga u Beogradu 7. novembra, tako da će to biti šansa za srpskog šampiona da se dokaže.

- Atmosfera u Beogradu protiv Lajpciga biće sigurno fenomenalna. Čak smo i ovde imali podršku navijača i čuli smo ih tokom cele utakmice. Verujem da će u Beogradu i na terenu sve izgledati bolje. Utakmica je tek završena, pa biće vremena da analiziramo tim Lajpciga dodatno. Videli smo i dobre strane i neke greške u igri Lajpciga, ali detaljno ćemo ih analizirati u narednom periodu - jasan je Bahar.

Večeras je i Janng bojs poražen od Sitija (3:1), tako da to Zvezdi i dalje ostavlja šansu da se bori za treće mesto u grupi. Ipak, Baraka ne zanimaju kalkulacije. 

- Tek kada se sve završi, moći ćemo da analiziramo grupu. Najvažnije je ono što sledi, fokusiran sam na naš tim, ne gledam rezultate drugih klubova. Sad nam slede dve utakmice u prvenstvu, tako da ćemo se na njih fokusirati. Nakon toga opet ćemo razmišljati o Ligi šampiona - poručio je Zvezdin trener. 

Na kraju se osvrnuo na učinak Osmana Bukarija, koji je odigrao jedno poluvreme.

- Bukari se vraća iz povrede, pa nisam hteo da rizikujem da igra celu utakmicu. Znali smo da je spreman za pola sata do jednog poluvremena. Doprineo je dosta igri Zvezde, očekujem da bude još bolji kada se skroz oporavi - zaključio je Bahar.