Autor: Informer.rs

26.10.2023.

10:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

Potres na Malom Kalemegdanu! Zvezda pred derbi dobila novog predsednika!

Košarkaški klub Crvena zvezda je u sredu održao redovnu sednicu Predsedništva kluba na kojoj je izabrao novi Upravni odbor, kao i novog predsednika i potpredsednika Upravnog odbora.

Za predsednika UO postavljen je vlasnik kompanije „WD Concord West“ Željko Drčelić, dok je za potpredsednika izabran Živorad Vasić, direktor kompanije „Kadena Properties“. Oni će na narednoj Skupštini kluba predstaviti članovima Skupštine sastav novog Upravnog odbora.

Informer

"Članovi Predsedništva Crvene zvezde analizirali su i pitanja vezana za svakodnevni rad kluba: prelazni rok, važna kadrovska pitanja vezana za igrački sastav, promenu trenera seniorskog tima, kao i promene u stručnom štabu, a od strane predsednika kluba, direktora i sportskog direktora članovi predsedništva informisani su o radu mlađih selekcija kluba, kadrovskim promenama u tom segmentu rada kluba, kao i o finansijskom izveštaju vezanom za prodaju sezonskih karata kluba (2023-2024)", stoji u saopštenju.

Kako su naveli sa Malog Kalemegdana, Crvena zvezda u prethodnih nekoliko meseci nije imala formiran Upravni odbor, pa je danas doneta odluka ko će ga činiti i predsedavati.