Autor: Informer.rs

01.11.2023.

16:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Simonović otkrio šta im je Grk rekao posle poraza od Partizana!

Crveno-beli sutra u šestom kolu Evrolide dočekuju Bajern od 18.30 sati u Areni. Na pitanje novinara šta je Zvezdi nedostajalo u mečevima protiv Partizana, Simonović je istakao da je energija bila na niskom nivou.

- Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi protiv Bajerna i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju - rekao je Simonović.

Informer

Upitan je crnogorski reprezentativac i o Seržu Ibaki, koji je jedna od uzdanica Bajerna u novoj sezoni.

- Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza. U dogovoru sa trenerom nisam ulazio u igru u meču protiv Partizana u Evroligi. Sad se osećam dobro, nadam se da ću igrati i bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje - zaključio je Simonović.