Autor: Informer.rs

02.11.2023.

14:17

Foto: Zoran Sinko, Reuters

Sport

Hit! Snežana Borjan radi Glazeru o glavi! (FOTO)

Izraelski golman Omri Glazer je za kratak period stekao simpatije navijača Crvene zvezde, a iako je imao velike kikseve poput onog "boksovanja" jednom rukom u Mančesteru u duelu sa Sitijem, nebrojeno puta je spasio gol šampiona Srbije.

Ipak, jasno je da je ljubimac "delija" godinama unazad Milan Borjan, pa je mnoge začudila Glazerova odluka da pored stotine fizerskih salona u prestonici Srbije izabere baš onaj koji je u vlasništvu supruge čuvara mreže Slovana iz Bratislave.

Informer

Snežana se zahvalila Glazeru na ukazanom poverenju, iako je nedavno pecnula i njega i Zvezdu zbog rezultata i primljenih golova.

Naime, lepa plavuša je bila po običaju bez dlake na jeziku, pa se oglasila na Instagramu poručivši:

"Statistika kaže da je Milan Borjan primio za godinu dana u domaćem prvenstvu manje golova nego Zvezda sada za pola polusezone u Superligi", napisala je atkraktivna preduzetnica.

Snežana je nedavno gostovala na Informer televiziji i tom prilikom je istakla da se žene u poslovnom svetu bore sa brojnim predrasudama jer moraju da dokažu da pored lepote mogu biti pametne i sposobne.

- Ispod eksterijera poslovne žene krije se emotivna osoba koja se brine o sebi bliskim ljudima. Sve žene se bore sa predrasudama kada dođu na određene pozicije, jer treba da dokažu da nisu samo lepe nego da mogu da budu izuzetno sposobne i pametne. Odrastala sam u malom mestu i oduvek sam imala ciljeve koje sam želela da ostvarim. Bila sam prva žena u istoriji srpskog sporta koja je bila na važnoj poziciji u fudbalsom klubu. Akademija "Rojal SB" je projekat, gde sam prenela sva svoja iskustva i znanja što se već vidi po kvalitetu usluga - rekla je supruga reprezentaTivca Kanade, Milana Borjana.