Autor: Informer.rs

07.11.2023.

23:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

Dragović besan: Ovako ne može! Pričamo već dva meseca, a ništa nismo uradili!

Imala je Crvena zvezda svoje šanse, ali ih nije iskoristila. RB Lajpcig upisao je novi trijumf u Ligi šampiona pošto je na "Marakani" slavio sa 2:1, a na konstataciju novinara da je srpski šampion igrao dobro, kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović nije se složio. 

- Ne slažem se da smo bili dobri, zasluženo smo izgubili, u prvom poluvremenu smo mogli da primimo tri, četiri gola... Uz sreću smo mogli da dođemo do 1:1 preko Šerifa, posle je i Olanjinka imao šansu, ali sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo u Ligi šampiona - rekao je Dragović, a potom dodao.

- Mi samo pričamo, ali ako budemo igrali kao danas izgubićemo i u Bernu. Ovako ne može dalje. Ako hoćemo da uzimamo bodove svi moramo da damo još više. Sve mora bolje, videlo se u prvom poluvremenu. Hoćemo da igramo protiv najboljih, moramo da se trudimo, a za mene je sve to bilo malo. 

Informer

 

Istakao je Dragović da ekipa nije uspela da ispuni zamisli trenera u prvom poluvremenu, a da je Omri Glazer zaslužan što je rezultat na poluvremenu bio aktivan. 

- Želeli smo da uđemo u presing, ali nismo uspeli. Svaki put su uspeli da uđu u dubinu, mogli smo mnogo golova da primimo. Spasio nas je Glazer... Moramo da učimo, ali već dva meseca pričamo o tome, a ništa. Ne bih da budem strog - presekao je Dragović.