Autor: Informer.rs

07.11.2023.

23:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

Hvang razočaran: Navijačima moramo da vratimo pobedama, dobra igra nije dovoljna...

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Lajpciga 2:1 (1:0) u utakmice četvrtog kola G grupe Lige šampiona. Pred više od 40.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić Zvezda je skupo "platila greške" i propustila priliku za bolji rezultat. Strelci za nemački tim bili su Ćavi Simons u osmom minutu, na identičan način kao u Lajpcigu i Lois Openda u 77. minutu. Pogodak za crveno-bele bio je autogol Benjamina Henriksa u 81. minutu.

Vezista Zvezde Im Beom Hvang ističe da je loš početak utakmice uticao na krajnji rezultat, ali da je igra u nastavku razlog za optimizam pred nastavak sezone. 

- Loše smo otvorili utakmicu, ali smo u drugom poluvremenu bili smo bolji i taktički i mentalno. Krenuli smo u pravom smeru, igrali kako treba... Nažalost, ishod isti kao i u Nemačkoj. Moramo da budemo precizniji u završnici kako bi ostvarili bolji rezultat - rekao je Hvang.

U narednom kolu fudbaleri Crvene zvezde gostuju Jang bojsu u Bernu. Biće to ključan meč za srpskog šampiona u borbi za plasman u Ligu Evrope. 

- Moramo da pobedimo da bi obezbedili treće mesto i Ligu Evrope. To je izazov, biće teško, ali siguran sam da ćemo uz naše navijače i dobru igru imati šanse. 

Informer

 

Pohvalio je as Crvene zvezde navijače koji su večeras napravili sjajnu atmosferu na "Marakani". Guralo je to izabranike Baraka Bahara, ali je rezultat ponovo izostao. Ističe Im Beom Hvang da će on i njegovi saigrači u narednom periodu morati da se revanširaju svojoj podršci. 

- Nije lako nikome da igra pred našim navijačima, bili su fenomelani. Moramo da im vratimo na terenu, zaslužuju bolje rezultate... Nije dovoljno što igramo dobro, možemo biti srećni samo ako pobeđujemo. Daćemo sve od sebe da im se odužimo za podršku - podvukao je Hvang.