Autor: Informer.rs

08.11.2023.

00:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Glazer emotivan: Teško mi je... Mnogo prijatelja mi je u vojsci!

Nije uspela Crvena zvezda da na krilima navijača upiše prvi trijumf u Ligi šampiona. RB Lajpcig slavio je na "Marakani" sa 2:1, a ponovo je jedan od boljih u sastavu Baraka Bahara bio golman - Omri Glazer. 

Imao je Izraelac nekoliko sjajnih intervencija u četvrtom kolu Lige šampiona i tako potvrdio da je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Ipak, to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat protiv "bikova". 

- Dobra utakmica za mene, ali bih birao poene pre toga. To je jedino što je važno. Nismo dobro otvorili utakmicu, imali su nekoliko velikih šansi. U drugom poluvremenu smo bili bolji, stvorili nekoliko prilika, ali smo izgubili. Čeka nas veoma važna utakmica protiv Jang bojsa za tri nedelje, imamo šanse da nastavimo put u Ligi Evrope - rekao je Glazer. 

U finišu prvog poluvremena izraelski golman uspeo je da osujeti napad Loi Opende koji je išao sam na njega, ali dodaje Glazer da je to slaba uteha budući da tim nije pobedio. 

- Želeo sam da mu smanjim ugao i vidim šta će se desiti. Uspeo sam da mu "ukradem" loptu, da smo uzeli bod bilo bi važno, ovako samo mogu da dobijam komplimente... 

- Voleo bih da smo otvorili utakmicu kako smo je završili, tako je bilo i u Lajpcigu. Moramo da kontrolišemo meč od prvog minuta, da budemo agresivniji u duelima, mnogo smo ih izgubili. 

Već neko vreme Izrael je u ratu zbog čega je Omri Glazeru teško da se fokusira na dešavanja na terenu, ali golman Crvene zvezde ističe da mu igranje pomaže da skrene misli. 

- Situacija nije laka... Teško mi je, imam mnogo prijatelja koji su u vojsci. Nadam se da će se svi vratiti sigurni u Izrael, to mi je prioritet. Fudbal mi pomaže da se "isključim", trudim se da dam sve od sebe, ali želim da se sve što pre smiri - podvukao je Glazer.