Autor: Informer.rs

08.11.2023.

08:36

Foto: printscreen/cbs

Sport

Legenda Liverpula se divila Zvezdi i Geniju! Navijači u delirijumu! (VIDEO)

Džejmi Karager je u emisiji na televiziji CBS u utorak tokom mečeva Lige šampiona pokazao zavidno znanje o šampionskoj ekipi Zvezde koja je 1991. godine u finalu Kupa šampiona posle penala pobedila Olimpik Marsej i popela se na "krov" Evrope (5:3).

As Liverpula se prisetio meča koji je odigran na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju pred 56.000 navijača, konstatovao da je ekipa igrala potpuno drugačiji fudbal u tom meču u odnosu na ostatak utakmica do finala takmičenja i da je na kraju bilo 0:0.

Dok je Karager pričao o Zvedi i, kako je rekao, sjajnoj ekipi, prikazani su snimci sa utakmice na ekranu, a on je pričao o Darku Pančevu, Dejanu Savićeviću i Robertu Prosinečkom. Na kraju se setio kako je Savićević sa Milanom osvojio Ligu šampiona i kako se savladao golmana Zubizaretu i znanjem oduševio sve u studiju. 

Pogledajte! 

Podsećamo, Lajpcig je u utorak pobedio Crvenu zvezdu 2:1 i prošao u nokaut fazu Lige šampiona, dok je pred šampionom Srbijer borba za treće mesto u grupi i nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Zvezda odlučujući meč igra u Bernu protiv Jang Bojsa 28. novembra.

Bonus video