Autor: Informer.rs

08.11.2023.

09:00

Foto: printscreen/arena tv

Sport

Kim Džong Un je poremetio Zvezdu! Au kakav lapsus Jestrovića!

Nenad Jestrović je konstatovao da je Zvezdin problem što mladi domaći igrači ne igraju više, a onda fudbalera iz Južne Koreje In Bom Hvanga nazvao Kim Džong Unom. Pomešao ga je sa liderom Severne Koreje, sa kojom je njegova zemlja bila u ratu, pa je jasno da Hvangu neće biti drago kada ovo bude čuo.

- Zvezda je dovela dva, tri igrača Šerifa, Kim Džong Una, malo smo tu poremetili hemiju, igru, mislim da je to malo nezgodno za tim - kazao je ze TV Arenu Nenad Jestrović posle poraza Zvezde id Lajpciga (2:1).

Informer

Bivši igrač crveno-belih je potom objasnio šta zamera Zvezdi.

Ja ću reći šta je najveći problem Crvene zvezde ove sezone. Na primer mali Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić, koji su igrali u pripremnom periodu, posle su sklonjeni, dugo nisu bili ni konkurenti za prvi tim. Mislim da naši mladi igrači da li imaju 17, 18, 19 ili 20 godina, ako je dobar zašto ga ne staviti? Šta mislite, da nema Španija nekoga od 17, 18 godina u "A" selekciji? Ima ih više. A Kosta Nedeljković ono što sam ja video večeras je desni bek za budućnost naše reprezentacije to je fenomenalna stvar.

Kapiten šampiona Srbije Aleksandar Dragović je posle meča otvoreno kritikovao svoju ekipu, o Nenad Jestrović ga je podržao.

- Dečko je i u drugim klubovima igrao Ligu šampiona. Surovo iskren, svaka čast i treba. Pogotovo igrači i stručni štab znaju kako se osećaju i šta se dešava i u svlačionici i van nje. Mi smo ovde posmatrači, ne znamo kakva je atmosfera u ekipi. Nadam se da je sve unutra kako treba i da će izvući pouke da se trgnu i počnu bolje da igraju. U pravu je, mislim da Zvezda nije ona što treba da bude - poručio je nekadašnji napadač. 

Bonus video