Autor: Informer.rs

11.11.2023.

11:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda nema pravo na kiks protiv debitanta! "Grobari" u Želji igraju i za Partizan!

Ekipa izraelskog stručnjaka Baraka Bahara odmeriće snage protiv debitanta u elitnom rangu takmičenja.

Zaostaje aktuelni šampion šest bodova za Partizanom i svaki naredni kiks može ga dodatno udaljiti iz trke za titulu. Treba istaći da nekadašnji igrači Partizana Marko Jovanović i Vojislav Stanković igraju za Železničar, pa je izlišno govoriti koliko će iskusni defanzivci biti motivisani protiv crveno-belih. 

Informer

Ruku na srce, Jovanović je minula dva kola bio van sastava pa je pitanje može li da konkuriše za ovaj duel, dok je Stanković jedan od nastandardnijih igrača ekipe iz Pančeva.

Zvezda će prvi put ove sezone igrati bez prvog golmana Omrija Glazera, koji se u ovom trenutku nalazi u Prištini sa reprezentacijom Izraela. Na gol će Zoran Popović koji će morati da sačuva najskuplju tima Superlige Srbije, ali i najvredniju ekipu Zvezde u istoriji.

Izraelac je prokockao sve kredite, a iako uprava i dalje stoji iza njega, jasno je kao dan da mu se drma klupa.

Pančevci su u usponu forme i ovaj meč čekaju osokoljeni remijem sa Vojvodinom u Novom Sadu (2:2) i to nakon vođstva rivala 2:0, a pre tog meča vezali su dve pobede - protiv IMT-a i Radnika.

Jedno je sigurno - neće biti lako prvaku Srbije u narednom periodu jer ima pred sobom četiri vezana gostujuća meča! nakon Pančeva slede dueli sa Vojvodinom u Novom Sadu, Jang bosjem u Švajcarskoj i Napretkom u Kruševcu.