Autor: Informer.rs

11.11.2023.

17:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

Sferopulos hvalio Zadrane i otkrio od koga preti najveća opasnost!

Crveno-beli su otputovali u Zadar gde će sutra (Arena 1 premijum 17.00) odmeriti snage sa domaćinom u "Krešimir Ćosić" hali u sklopu 7. kola Admiral bet ABA lige.

Trener vicešampiona regiona, Janis Sferopulos istakao je da njegovi igrači i on imaju veliko poštovanje za sutrašnjeg protivnika i da će posebno raditi na pripremi utakmice zbog sjajnog Luke Božića.

Informer

Luka Božić

- Igramo protiv tima koji igra dobru košarku. Imaju odličnu grupu igrača, uključujući i najkorisnijeg igrača ABA lige Božića. Moramo da budemo koncentrisani i spremni da igramo našu najbolju košarku i to na obe strane terena - rekao je bivši trener Makabija.

Zadrani su trenutno na učinku od tri pobede i isto toliko poraza, dok su gosti iz Beograda na vrhu tabele sa pet pobeda i jednim porazom.

Na oprez pred gostovanje u jednom od najčuvenijih košarkaških zdanja u regionu poziva i košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac.

Informer

Sferopulos i Davidovac

Očekuje nas ekipa koja ima kvalitet, koja znatno bolje igra na domaćem terenu. Uvek je dobra atmosfera i uvek imaju veliku podršku sa tribina. Dobro igraju, uspeli su da sačuvaju najkorisnijeg igrača lige u timu i zbog toga samo još više žele da nastave sa dobrim učinkom - reklo je krilo Zvezde.

Davidovac je još jednom podsetio na izuzetno težak raspored zbog obaveza u Evroligi.

- Na nama je da se osvežimo, pripremimo i odigramo dobru utakmicu u sutra uveče. Raspored nije lak, ali  moramo da se prilagodimo i dođemo do onoga što želimo, a to je pobeda - objasnio je nekadašnji igrač CSKA iz Moskve.

Crvena zvezda će ovaj meč igrati nakon neizvesne završnice i tesnog poraza na gostovanju Barseloni 86:81 u sedmom kolu Evrolige.