Autor: Informer.rs

15.11.2023.

13:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda u velikom problemu! Jako bitan igrač ne igra protiv Olimpijakosa, glavobolja sa Sferopulosa!

Nejpir se povredio sinoć nakon duela sa Tajlerom Dorsijem, pošto ga je protivnik nehotice udario laktom u lice i tom prilikom slomio mu nos.

Kako su naveli iz Zvezde, osim Nejpira na sutrašnjoj utakmici neće nastupiti već duže povređeni Branko Lazić i Adam Hanga, kao ni Marko Simonović, koji je odnedavno van stroja.

Informer

Znak pitanja je i pored Jaga dos Santosa, brazilskog plejmejkera koji igra u fantastičnoj formi. Jago je na meču sa Fenerbahčeom povredio skočni zglob. On je otputovao se ekipom u Pirej, ali pitanje je u kojoj meri će moći da pomogne saigračima.

- Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo btii spremni za bitku sa jako dobrim timom - rekao je Sferopulos.

Pred ovaj meč oglasio se i Jago dos Santos.

- Očekuje nas težak i naporan meč u Atini. Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim…ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ kao i sinoć odbrana, a napad će doći sam od sebe - dodaje Jago.