Autor: Informer.rs

28.11.2023.

23:44

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nedeljković utučen: Mlad sam, ali osećam Zvezdu! Krivo mi je

Neće Crvena zvezda dočekati proleće u Evropi ni drugu godinu zaredom. Izabranici Baraka Bahara porazom od Jang bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona ostali su bez šanse da se presele u Ligu Evrope. Ipak, pozitivna stvar nakon pet mečeva na međunarodnoj sceni srpski šampion pokazao je da u omladinskoj školi ima prave bisere. 

Jovan Mijatović i Vladimir Lučić uneli su život u igru crveno-belih, a standardno dobar, ovoga puta od prvog minuta  bio je Kosta Nedeljković. 

- Nažalost izgubili smo i nismo obezbedili evropsko proleće, to nam je bio cilj. Moramo da se okrenemo domaćim obavezama, želimo duplu krunu. Propustili smo dosta šansi, falila nam je i sreća... Iz dva prekida smo primili golove - rekao je Nedeljković, a potom objasnio da mu je izuzetno krivo zbog neuspeha na međunarodnoj sceni. 

- Nije nam ni prijatno ni lepo... Mlad sam, ali osećam Zvezdu, krivo mi je - emotivno je prokomentarisao bek Crvene zvezde. 

Nažalost, Nedeljković je bio strelac autogola na samom startu utakmice. Lopta se nakon Glazerove intervencije odbila o njegovu nogu i završila u mreži srpskog šampiona. 

- To je fudbal, nije bilo sreće. Omri je odbranio, mene je pogodila... Krivo mi je zbog toga, ali nisam mogao da reagujem. 

Za kraj, interesovalo je novinare šta je Barak Bahar rekao u svlačionici svojim igračima. 

- Rekao nam je da moramo da se podignemo, nema vremena za tugovanje. Već u nedelju gostujemo u Kruševcu, moramo da osvojimo tri boda - podvukao je Nedeljković.