Autor: Informer.rs

05.12.2023.

16:07

Foto: Starsportphoto

Sport

As Zvezde priznao! Previše je pritiska, napet sam!

Ekspedicija Crvene zvezde putuje u Španiju gde će najpre igrati protiv Tobijevog bivšeg kluba Valensije (sreda, 20:30), a potom i protv Baskonije (petak, 20:30). 

Naturalizovanom Slovencu će to biti susret sa timom čije je boje nekada branio.

Dupla kola su važna za nas. Ako pogledate ekipe koje izbore plej-of, to je na osnovu toga kako odigraju dupla kola. Tako da želimo da pobedimo - rekao je Tobi i dodao da Valensija ima posebno mesto u njegovom srcu sa obzirom na to da je reč o prvom klubu za koji je zaigrao u Evropi.

Informer

Medije je zanimalo i šta je potrebno da bi partije iz ABA lige preneo na Evroligu.

- Iskreno, mislim da sam stavio previše pritiska na sebe. Previše sam intezivan ili uzbuđen. Želim da igram dobro i kada je želja tolika, stvari ne idu tako. Treba da duboko udahnem, opustim se. Da verujem sebe i svoje saigrače, da i oni veruju u mene. Ako bih sa takvom atmosferom ulazio u mečeve Evrolige, ne bih imao toliki pritisak - dodao je Tobi.

Informer

Osvrnuo se i na ponovni susret sa bivšim trenerom Duškom Ivanovićem koji sada sedi na klupi Baskonije.

- Za nas je to samo još jedna utakmica da pobedimo. Koliko god je lepo videti trenera koji je, saglasan sam sa vama, bio tu kratak period, za nas je važnije da pobedimo bez obzira na to ko je u pitanju - zaključio je Tobi.