Autor: Informer.rs

08.12.2023.

19:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Kada se Hanga vraća na teren?! Evo kako trenutno stoje stvari!

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju Baskoniji u okviru 13. kola Evrolige, a trener Janis Sferopulos neće moći da računa na dva izuzetno važna igrača.

Tokom današnjeg dana stigla je vest da zbog povrede leđa neće igrati Šabaz Nejpir (32), a van tima je već duže vreme i jako bitan košarkaš, Adam Hanga (34). Mađarski reprezentativac povredio je koleno još krajem oktobra i otad ga nema na terenu, a navijači su mišljenja da je upravo igrač njegovih karakteristika preko potreban ovom timu kako bi krenuo da pobeđuje.

Informer

Pristalice crveno-belih pre nekoliko dana jako je zabrinula informacija da se osvajač Evrolige sa Realom neće vratiti na teren u 2023. godini, pa čak i da će propustiti dobar deo januara. Sada je Hanga odlučio da se oglasi putem Instagrama i da otkrije u kakvom je trenutno stanju.

"Dobio sam mnogo poruka vezanih za moju povredu. Hvala svima vama. Osećam se bolje svakog dana, ali i dalje nema jasnog datuma povratka. Radim izuzetno naporno da se to desi što je pre moguće", poručio je Hanga.

Informer