Autor: Informer.rs

08.12.2023.

23:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Sferopulos: Prerano smo odustali, imali smo šanse...

Ponovo je beogradski tim delovao izgubljeno u napadu, dok u odbrani ništa nisu mogli da odbrane.

Sjajno je to koristio Markus Hauard, koji je nastavio neverovatan mesec u Evroligi, a pratili su ga Sedekerskis i Moneke. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, ističe da se njegov tim dobro borio, nakon užasnog starta, ali je prerano odustao od preokreta.

Informer

Ponovo poraženi

- Odbrana u prvom poluvremenu je bila loša i to je presudilo. Dozvolili smo rivalu preveliku prednost i opet nam se ponavlja da započinjemo mečeve iz "debelog" minusa. Pokušali smo sve kako bismo se vratili. Imali smo dve šanse, ali smo odustali pre vremena. Na kraju smo imali i šut za pobedu, ali su sitni detalji odlučili - rekao je Grk.

Potom je pomenuo i kadrovske probleme, kao i Nemanju Nedovića koji je napustio igru sredinom treće četvrtine usled nezgodnog udarca i nije se više vraćao na parket.

- Igrali smo jako težak meč bez bitnih igrača poput Hange i Nejpira. Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi meč. Svakako, imamo dosta stvari na kojima moramo da poradimo, najviše igri u odbrani - objasnio je Sferopulos.

Informer

I dalje van stroja - Adam Hanga

Crveno- belima predstoji meč sa Megom u Admiral bet ABA ligi 11. decembra, nakon čega se vraćaju Evroligi mečem sa Albom u beogradskoj Areni 14. decembra.