Autor: Informer.rs

09.12.2023.

10:36

Foto: Starsportphoto

Sport

Moramo da pobedimo sledeće tri utakmice! Teodosić svestan u kakvoj se situaciji nalazi Zvezda

Crvena zvezda je izgubila u gostima od Baskonije rezultatom 87:85 u meču 13. kola Evrolige,  a Miloš Teodosić kaže je bilo previše promašenih zicera.

- Mislim da smo igrali duži period bolju odbranu, zalagali smo se više. Opet smo primili dosta poena u prvom poluvremenu, ali uspeli smo da se vratimo, imali smo šut za pobedu. Trebalo nam je malo sreće, nadam se da će nam se vratiti u nekoj drugoj utakmici. Ostaje žal za pobedom, omašili smo previše zicera, pogotovo u prvom poluvremenu - rekao je Teodosić posle utakmice, prenosi "Mozzart sport".

Informer

Dodao je da su promašeni šutevi posledica nervoze zbog želje da se konačno upiše pobeda na gostujućem terenu-

- Sigurno da jeste. Toliko smo želeli pobedu i u Valensiji i večeras. Želimo da budemo što bolji, da igramo bolje. Na nama je da se malo smirimo i ubacujemo otvorene šuteve - dodaje on.

Sledeće tri utakmice su jako bitne po mišljenju Miloša Teodosića.

- Kao drugo poluvreme u Valensiji, tako i ovde. Imamo naredne tri utakmice, Alba, Real (kod kuće) i Makabi (Makabi je domaćin u Beogradu) za koje moramo da se koncentrišemo i sve tri pobedimo da bismo se vratili na pobednički kolosek i uhvatili priključak sa ostalim ekipama - rekao je Teodosić.

Crvena zvezda sada ima učinak od sedam poraza, bez pobede u gostima, a najiskusniji igrač nema dilemu.

- Kod kuće igramo sa većim samopouzdanjem i uz pomoć naših navijača. Potrebna nam je jedna utakmica na strani da se situacija promeni i nadam se da će ona doći - podvukao je on.