Autor: Informer.rs

09.12.2023.

19:41

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar reagovao na priče o otkazu: Ne mogu da kontrolišem šta se priča i piše!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost sa 3:1 u meču prvenstva Srbije i oborili svetski rekord po broju mečeva bez poraza na svom terenu u domaćim okvirima, ali, ruku na srce, nisu blistali na terenu.

Do pobede su došli nakon još jednog mučenja i jalove igre, a u trenucima kada je bilo 1:1 velika većina Zvezdinih navijača osipala je drvlje i kamenje po Baraku Baharu. Izraelski stručnjak bio je na sličnim udarima tokom ove polusezone, čak se spominjalo da će biti smenjen, a sada je on odlučio da reaguje na sve te priče koje su se provlačile u javnosti u prethodnih nekoliko meseci.

Informer

Kako kaže, on se trudi da svoj posao radi najbolje što može i ne osvrće se previše na pritisak koji mu se nameće.

Ne mogu da kontrolišem šta se piše i govori u medijima, radim svoj posao. Dajem sve od sebe i radim najbolje što mogu za ovaj klub i njegove uspehe. To je ono što mogu da uradim, ne razmišljam o drugim stvarima - poručuje Bahar.

Zvanično, pre nekoliko dana Zvezdan Terzić je izjavio da Bahar sigurno ostaje u Zvezdi i da očekuje da donese titulu klubu sa "Marakane". Nezvanično, veliki uticaj na status Izraelca imaće naredni "večiti" derbi protiv Partizana. Ako ne pobedi, nema sumnje da će biti jako blizu odlaska sa "Marakane".